h
20 september 2022

PrinsjesdagProtest = GENOEG IS GENOEG

Foto: Amersfoort / Amersfoort
Op zaterdag 17 september 2022 kwamen maar liefst 2500 mensen uit heel het land bijeen op het Malieveld om te demonstreren Lees verder
13 september 2022

Gegarandeerd warme buurthuizen ! Dat willen we !

We hebben een motie opgesteld op verzoek van ons bestuurslid Anja Aarnoudse. Ze is bijzonder bezorgd over de winter die komen gaat, in combinatie met de verschrikkelijk hoge kosten die mensen hebben om hun huis warm te houden.

Anja vertelde : “Je weet nu al dat velen in de kou zullen zitten”. Dat moeten we vermijden.

Lees verder
3 september 2022

Hoe kun je zonder lid te zijn van de Bibliotheek toch de computers gebruiken ?

Het is ook jullie vast opgevallen dat de Bibliotheken in heel Nederland een metamorfose ondergaan hebben. Ze zijn niet meer de plek waar je enkel boeken haalt, je kunt er nu cursussen volgen, gezellig de krant lezen of je internetzaken regelen op de ter beschikking gestelde computers.

Lees verder
17 augustus 2022

Dethon in Transitie.

Na twee jaar wroeten hebben we eindelijk bereikt dat Dethon een Vaststellingsovereenkomst voorzien heeft van de paragraaf “Beëindigingsvergoeding”. 

Lees verder
6 augustus 2022

Dethon heeft een nieuwe voorzitter met Cees LIEFTING.

Drie dagen terug werd Jean Paul Castelijn geïnterviewd door Go-rtv n.a.v. de schriftelijke vragen die hij doorgezet heeft over de nieuw aangestelde voorzitter van Dethon. De heer Jürgen Vervaet (wethouder in Terneuzen) werd vervangen door de heer Cees Liefting (wethouder in Sluis).

Lees verder
31 juli 2022

1.300 € als energiecompensatie.

Goed nieuws in deze dure tijden.

Lees verder
13 juli 2022

Jammergenoeg vertrok Martijn van Endt bij Dethon!

Op maandag 11 juli 2022 vertrok interim-directeur Martijn van Endt bij Dethon. “ Een verschil van inzicht over de voortgang van de veranderingen die Dethon moet ondergaan”, aldus een artikel in de media.

Lees verder
20 juni 2022

Blijft Zeeuws-Vlaanderen een “verborgen vallei”? Westerscheldetunnel Tolvrij? JA!

Foto: Mart Smit
 

Blijft Zeeuws-Vlaanderen een “verborgen vallei”? Westerscheldetunnel Tolvrij? JA! Dat is het voorstel van de SP, SGP en BBB. 

Lees verder
4 juni 2022

Bellen naar het Juridisch Loket wordt gratis.

 

Het telefoonnummer voor advies bij het Juridisch Loket wordt eindelijk gratis. De Tweede Kamer nam op 31 mei 2022 een voorstel van de SP aan om dit te regelen. 

Lees verder

Pagina's