h

Nieuws van de afdeling

19 maart 2018

Fons Eeckhoudt strijdt tegen armoede

Mijn naam is Fons Eeckhoudt en sta nummer 2 op de verkiezingslijst van de SP Terneuzen. Gepensioneerd Leraar Mechanica. Ik ben Belg, 65 jaar en woon in het mooie Sas Van Gent, nog maar 1,5 jaar, maar toch lang genoeg voor de problemen van de mensen te kennen. Ik ben sterk begaan, met de zelfs zichtbare armoede, vandaar dit artikel over Armoedebestrijding.                                                       

Lees verder
18 maart 2018

De Zuidpolder kleurde ROOD

De Zuidpolder is een aantrekkelijk winkelcentrum alwaar je op zaterdag heel veel mensen treft. Geen wonder dat veel politieke partijen gisterenochtend te vinden waren tussen het winkelende publiek. : 's ochtends en - 's middags was SP Terneuzen en SP Hulst er met een vraag.... "GAAT U STEMMEN MEVROUW ?"

Lees verder
15 maart 2018

Politici bij Scalda in Terneuzen

In het kader van de "burgerschap-lessen" werden bij Scalda voor het eerst grote activiteiten opgezet rondom de komende gemeenteraadsverkiezingen. Aan de oproep van Scalda, gericht aan de politieke partijen in Terneuzen, werd massaal gehoor gegeven. 

Plaatselijke politici werden naar de lokalen gebracht alwaar ze de leerlingen te woord stonden.

Lees verder
15 maart 2018

DOOR Terneuzen VOOR Terneuzen

Op zaterdag 17 maart a.s. rond de klok van 11 uur, is iedereen - die de SP een warm hart toedraagt - uitgenodigd om DOOR Terneuzen te trekken, en te laten zien dat de SP er is VOOR Terneuzen.

Lees verder
13 maart 2018

Bij Radio Terneuzen

Als je het gemeentehuis van Terneuzen binnenloopt, en een best wel reusachtige ruimte ziet, zou je het haast niet geloven. Niet 1 folder te vinden over ARMOEDE en hoe we het kunnen BESTRIJDEN.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier