h

Nieuws van de afdeling

21 januari 2022

Aangepaste uitkeringen per 1 januari 2022

Ieder jaar worden onderstaande uitkeringen aangepast omdat ze gekoppeld zijn aan het wettelijk minimumloon (dat stijgt van € 1.701,00 naar € 1.725,00 bruto per maand). Ook het wettelijk minimum jeugdloon is herzien per 1 januari 2022.

Lees verder
14 januari 2022

De rijtest voor ouderen moet terug naar Terneuzen.

In mooie samenwerking met Top Gemeentebelangen hebben de SP en Top gisteren een “open brief” gestuurd naar alle leden van de Tweede Kamer, de Provinciale Staten, de raadsleden, wethouders en burgemeesters van Zeeuws-Vlaanderen, aangaande de onvermijdelijke gang “naar de overkant” als je als gepensioneerde je rijbewijs verlengd wilt hebben. Lees verder
4 januari 2022

Heel Zeeuws-Vlaanderen moet vanaf 3 januari 2022 voor een vaccinatie naar Terneuzen!

De vaccinatielocaties in Hulst, Oostburg en Sluis zijn vanaf 3 januari 2022 gesloten. Heel Zeeuws-Vlaanderen moet nu voor een vaccinatie naar Terneuzen. De vaccinatielocatie Terneuzen (Skihal, Zeelandlaan) is niet bereikbaar met het Openbaar Vervoer. De verkeersdrukte op de Zeellandlaan zal mogelijk ook toe gaan nemen. 

Lees verder
23 december 2021

In memoriam Klaus De Brauwer.

Ongeveer 20 jaar geleden pakten Klaus De Brauwer, Anja Aarnoudse en een vast groepje ouders het idee op om een heuse speeltuin in hun Sluiskil te realiseren. Het werd uiteindelijk zelfs een Dorpspark, met een trapveldje, een skate parcours en een mooie jeu de boule baan. Dit alles opgefleurd met een bloemenweide, zitbankjes en flink wat nieuwe bomen.

Een droom die uitkwam.

Lees verder
19 december 2021

Ons Verkiezingsprogramma

Net zoals je niet zomaar de kerstboom versierd hebt, zo is het ook een helse klus om een verkiezingsprogramma te schrijven. Maar we zijn er en we hebben een geweldig goed programma en een heerlijke kandidatenlijst. Er volgen nog enquêtes, filmpjes en folders, alles in het teken van “doe net een stapje meer”.

 

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier