h

DOE MEE!

ACTIEF WORDEN VOOR DE SP TERNEUZEN

De SP is een partij die staat voor een samenleving die sociaal en solidair is. Steeds meer mensen vinden dat belangrijk! Wil jij ook bij een politieke partij horen die zich onderscheidt van alle andere partijen en die voor échte oplossingen staat? Sluit je dan aan bij de SP. De SP is altijd actief, ook als er geen verkiezingen zijn. En jij kunt helpen!


Flyeren
Foto: Sonja Mulleman / Sonja Mulleman
De SP voert regelmatig actie. Eén vorm van actievoeren is huis-aan-huis flyeren. Bijvoorbeeld met landelijke acties zoals rondom het Nationaal ZorgFonds of een lokale campagne in een of meer wijken. Ook tijdens verkiezingscampagnes wordt er geflyerd.
 
Mensen die flyeren vervullen een heel belangrijke rol. Voor het flyeren zoeken we altijd mensen, want veel handen maken licht werk en zeker in dit geval. We zoeken in elke wijk mensen die ons hierbij helpen.
 
Wil je meehelpen door te flyeren? Stuur dan een mailtje aan terneuzen@sp.nl

Kerngroep
Foto: Sonja / Sonja
De SP komt op veel manieren in actie. Als er iets aan de hand is in Terneuzen gaan we op onderzoek uit. Dan trekken we de Terneuzense buurten of dorpskernen in om bij mensen aan te bellen, om met hen in gesprek te gaan.
Andere keren staan we met een SP-kraam in de binnenstad of in een van de vele  wijken van Terneuzen.
 
Deze en andere acties worden gecoördineerd door de kerngroep die één keer per maand bijeen komt. Alle actieve SP-leden zijn samen de kerngroep.
 
Wil jij nou een keertje meekijken bij de kerngroep? App of mail Sonja, of stuur een mailtje aan terneuzen@sp.nl
 
Je bent van harte welkom!
 

Wil je meehelpen?
Wil je op een of andere manier meehelpen? Stuur een mailtje naar terneuzen@sp.nl en doe mee!

U bent hier