h

Nieuws uit 2021

23 december 2021

In memoriam Klaus De Brauwer.

Ongeveer 20 jaar geleden pakten Klaus De Brauwer, Anja Aarnoudse en een vast groepje ouders het idee op om een heuse speeltuin in hun Sluiskil te realiseren. Het werd uiteindelijk zelfs een Dorpspark, met een trapveldje, een skate parcours en een mooie jeu de boule baan. Dit alles opgefleurd met een bloemenweide, zitbankjes en flink wat nieuwe bomen.

Een droom die uitkwam.

Lees verder
19 december 2021

Ons Verkiezingsprogramma

Net zoals je niet zomaar de kerstboom versierd hebt, zo is het ook een helse klus om een verkiezingsprogramma te schrijven. Maar we zijn er en we hebben een geweldig goed programma en een heerlijke kandidatenlijst. Er volgen nog enquêtes, filmpjes en folders, alles in het teken van “doe net een stapje meer”.

 

Lees verder
5 december 2021

De Kostendelersnorm

De regering heeft in 2015, de Participatiewet ingevoerd. Daaruitvoorvloeiend werd de KOSTENDELERSNORM gepresenteerd, een regel die vooral kwetsbare mensen kan raken.

Hiermee laat de regering zien dat ze wel vinden dat iedereen moet kunnen meedoen, dat iedereen moet PARTICIPEREN, maar dat daar veel tegenover staat !

Lees verder
4 december 2021

"Ik wil dan ook niemand van de coalitie danken voor hun steun".

Ik wou zo graag dat iedereen de woorden van Jean Paul Casteleijn zou lezen.

Ons fractielid zette door, ondanks ieders tegenwerking.

"DETHON onderzoeken ? Hoe komen jullie erbij ?"

"Overdrijven jullie niet ?"

"Het moet allemaal nog bewezen worden !"

Lees verder
18 november 2021

Jongerenenquête

Foto: Mart Smit / Mart Smit
Ons raadslid in Terneuzen, Jean-Paul Casteleijn heeft een jongerenenquête opgesteld. Lees verder
7 november 2021

LEDENVERGADERING samen MET hulst, Sluis en Terneuzen

Op zaterdag 6 november 2021 organiseerden we onze LEDENVERGADERING samen met de afdeling Sluis en Hulst. Het KIEZEN voor het nieuwe PARTIJBESTUUR stond als eerste op het programma en kon dus makkelijk door Hulst en Sluis meegevolgd worden.

Onze nochtans lekker ruime zaal in de Kameleon leek al snel "gevuld" met 20 enthousiaste SP-ers die keurig netjes op anderhalve meter plaats konden nemen nadat ze door Mart gecontroleerd waren bij de ingang op QR-code en identiteitspas. Daarbij wou ik iedereen feliciteren. Echt niemand hebben we de ingang moeten weigeren. Trots op jullie allemaal.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier