h

Ons Verkiezingsprogramma

19 december 2021

Ons Verkiezingsprogramma

Net zoals je niet zomaar de kerstboom versierd hebt, zo is het ook een helse klus om een verkiezingsprogramma te schrijven. Maar we zijn er en we hebben een geweldig goed programma en een heerlijke kandidatenlijst. Er volgen nog enquêtes, filmpjes en folders, alles in het teken van “doe net een stapje meer”.

 

Terneuzen bloeit. Op industrieel gebied althans. Werkgelegenheid alom. Maar, hebben we daarmee een mooie leefomgeving voor de mens gecreëerd ? Hebben we daarbij aandacht besteed aan ieder deel van het leven ? Zijn er mensen tussen wal en schip gevallen ?

De SP gelooft dat de leiders in de Terneuzense coalitie gedaan hebben wat ze konden. Of dat voldoende is, is een andere vraag.

Onze voorstellen en aandachtspunten kunt u lezen in ons programma.

 

Reactie toevoegen

U bent hier