h

Stem met je hart ♥

21 november 2023

Stem met je hart ♥

Foto: SP
Gaat u strategisch stemmen?

Morgen is het aan u. Ik hoop dat u SP gaat stemmen. Van veel mensen hoor ik dat ze sympathie voor ons hebben. Ze zeggen dat we betrouwbaar zijn, echte volksvertegenwoordigers die het vaak bij het rechte eind hebben als andere partijen het nog niet zien. En SP’ers doen het niet voor het geld.

Ik heb de afgelopen dagen een aantal mensen gesproken die aangegeven dat zij twijfelen om strategisch te gaan stemmen. Die twijfel kan ik mij helemaal voorstellen. Twijfelt u ook? 

 

Twijfelt u?

Veel mensen twijfelen of ze toch op een partij moeten stemmen die zegt de grootste te kunnen worden of op een hele nieuwe partij. Misschien zelfs een ‘strategische’ stem. Ook al kregen ze daar in het verleden spijt van.

 

Stem met uw hart ♥.

Bekijk hier een videoboodschap van Renske Leijten. Haar advies: Stem met uw hart! Ze legt in de video uit waarom. 

 

Ga niet strategisch stemmen, maar stem met uw hart.

Stem met uw hart en op de volksvertegenwoordiger waar u het meeste vertrouwen in heeft. Uw hart zit links, stem sociaal.
Daarom vraag ik u morgen om meer dan uw sympathie. Want alleen met uw stem kunnen we Nederland socialer maken. U zult er in ieder geval geen spijt van krijgen. En u maakt de kans groter op een kabinet zonder de VVD. Zodat we eindelijk de problemen in de zorg, de ongelijkheid en de woningnood oplossen.

 

Mart Smit

plv fractievoorzitter

Reactie toevoegen

U bent hier