h

woongoed wakkergeschud

12 maart 2017

woongoed wakkergeschud

 

 

30 december 2017

Met dank aan Hulst.sp.nl

 

Hieronder de tekst die ik mocht overnemen van Hulst.

De klopdagen van de SP-werkgroep Terneuzen i.s.m. SP Hulst en SP-Sluis in "@Sas van Gent hebben succes geboekt. Woningcorporatie Woongoed Zeeuws Vlaanderen heeft nu een informatieavond aangekondigd waarin de slooplannen in de Witte Wijk van een groot aantal huurhuizen zullen worden bekend gemaakt. In de week voor kerst, 17 december (vrolijk kerstfeest!), kregen de bewoners een brief met aankondiging dat 2020/begin 2021 het sloop en nieuwbouwproject gefaseerd van start gaat.

Uit de SP-enquête bleek ondermeer dat verreweg de meeste bewoners van wie hun huis gesloopt gaat worden graag in Sas woont en zeker in deze wijk wil blijven wonen. Bovendien zijn hun woningen in de jaren 80 nog grondig gerenoveerd. De laatste jaren is echter het onderhoud gestopt i.v.m. de toekomstplannen van Woongoed.

Voor hen is het een onzekere tijd omdat nog niet bekend is welke nieuwbouwplannen er komen. Kan men de nieuwe woning blijven betalen? Of moet men de wijk verlaten? We hopen meer te weten te komen op de informatieavond van Woongoed op woensdag 24 januari 2018 vanaf 19.30 uur (inloop 19.00 uur) tot 21.00 uur in MFC De Statie te Sas van Gent.

Reactie toevoegen

U bent hier