h

Week van de Jonge Mantelzorger

25 mei 2024

Week van de Jonge Mantelzorger

Van 1 t/m 7 juni is het de Week van de Jonge Mantelzorger.

JIP Terneuzen pakt dan uit met een geschenkje voor de jongeren tussen 8 en 25 jaar, die welke taak dan ook uitvoeren als mantelzorger.

Ken jij een jonge mantelzorger, of ben je dat zelf. geef dan naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer van de jonge mantelzorger door aan jip@aan-z.eu . Doe je dit ten laatste op zondag 26 mei 2024, dan word je gebeld door een medewerker van JIP die je zal uitnodigen om een geschenk af te halen bij aan-z in Terneuzen.

De gelanceerde campagne : MEER DAN JE DENKT richt zich eigenlijk tot iedereen zodat we op kunnen merken wie jonge mantelzorger is. Pas dan kun je voor deze jonge helden iets betekenen. Het is dus de hoop dat buren leraren en vrienden oog zullen hebben voor de constante druk die jonge mantelzorgers met zich meedragen, waardoor ze ondersteuning en bemoediging kunnen krijgen. 

Reactie toevoegen

U bent hier