h

SP de straat op in Sluiskil

24 januari 2024

SP de straat op in Sluiskil

Foto: SP
Op donderdagmiddag 25 januari gaat de SP in Sluiskil de straat op vanaf 16:00 uur. We willen zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen voor de petitie Flexwoningen. De SP wil alle mensen in Sluiskil helpen door samen actie te voeren. Samen willen we de gemeente laten stoppen met het geven van vergunningen voor flexwoningen in Sluiskil.

Op donderdag 1 februari 2024 is er een gemeenteraadsvergadering. Tijdens deze vergadering wordt de motie over huisvesting voor arbeidsmigranten besproken. Voordat de vergadering begint, zullen inwoners de petitie aan Burgemeester van Merienboer overhandigen.

Als je in Sluiskil woont, is het belangrijk om naar de raadsvergadering op donderdag 1 februari te komen. De vergadering begint om 19:30 uur, en de petitie wordt waarschijnlijk rond 19:00 uur aangeboden. Je kan dan plaatsnemen op de publieke tribune.

Heb je de petitie nog niet getekend? Dat kan op https://terneuzen.sp.nl/form/petitie-flexwoningen-sluiskil.

Kom en steun de actie!

Reactie toevoegen

U bent hier