h

KOSTEN OMLAAG TOUR: GOES

4 november 2022

KOSTEN OMLAAG TOUR: GOES

Foto: SP
Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerleden van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen. Op 21 november is de Kosten Omlaag Tour in Goes.

 

Waarom? Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen.
 
Dit terwijl de economie groeit, grote bedrijven enorme winsten maken en de superrijken alleen maar rijker worden. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid en steeds meer problemen voor mensen.
 
KOM NAAR DE BIJEENKOMST IN GOES: MELD JE AAN                                 

 

• De Kosten Omlaag Tour
• 21 november, vanaf 19.30 uur
• Hotel Terminus, Stationsplein 1, 4461 HP Goes

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier