h

Interview op Go-rtv

9 februari 2022

Interview op Go-rtv

Vanaf 5 februari kun je iedere zaterdagochtend op Go-rtv de standpunten van de  politieke partijen uit Terneuzen aanhoren. 

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart staat politiek centraal op zaterdagochtend. Als allereersten werden wij SP-ers [Jean-Paul en ikzelf (Sonja)] geïnterviewd door politiek verslaggever Johnny Willebrordse. 

Ik had gehoopt dat de kalme uitraling van de journalist een vlekkeloze uitwerking op mij zou hebben. Dat viel echter vies tegen, met als gevolg een niet te ontwijken hapering van mijn kant uit. Gelukkig is Jean-Paul geroutineerd in het spreken in het openbaar en ving hij de onbeantwoorde vraag op een geweldige manier op.

De SP ten top.

U kunt de uitzending herbeluisteren via deze link :

http://uitzendinggemist.terneuzenfm.nl/99/050220220900.mp3

Reactie toevoegen

U bent hier