h

De maandenlange stilte is niet meer uit te leggen.

29 november 2019

De maandenlange stilte is niet meer uit te leggen.

De SP diende op 23 september 2019 Schriftelijke Vragen in omtrent Vluchtelingenwerk Terneuzen. Thans - twee maanden later - is wethouder Paula Stoker nog steeds niet in staat geweest om onze vragen te beantwoorden en dat terwijl de 30 dagen tellende wachttijd toch allang verstreken is. Voor zover we in Terneuzen procedures opgesteld hebben, werken ze dus behoorlijk waardeloos.

 

Vluchtelingenwerk Terneuzen had in het begin van dit jaar iedere politieke partij aangeschreven om in gesprek te gaan aangaande het opheffen van de afdeling Vluchtelingenwerk in Terneuzen. De SP nodigde Vluchtelingenwerk snel uit en er kwam een uiterst boeiend verhaal op tafel te liggen. Veel vragen werden gesteld en ingediend.

Tot op heden heeft wethouder Stoker nog geen antwoorden verschaft.

Go-RTV heeft onze vragen opgemerkt. Hun fraaie artikel is hier te lezen : https://www.go-rtv.nl/terneuzen-sorteert-met-vluchtelingenwerk-onnodig-v...

Schriftelijke Vragen die de SP indiende : https://terneuzen.raadsinformatie.nl/document/7989834/1/2019-09-23%20Cas...

 

 

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier