h

Hulpdienst SP Terneuzen is van start gegaan.

26 september 2018

Hulpdienst SP Terneuzen is van start gegaan.

Op zaterdagmiddag 15 september openden we de Hulpdienst SP Terneuzen.
Ed Dantuma en Fenny Drop zetten zich voor meer dan 100% in voor deze dienst en zijn nu, anderhalve week later, reeds druk bezig met een aantal zaken.
Als je de teleurstellende opkomst zou meegemaakt hebben zou je kunnen denken.... "de gemeente Terneuzen kent geen problemen". 
Buiten onze leden, twee nieuwe leden en twee leden van Hulst is NIEMAND komen zien of komen luisteren.

 

Een persbericht werd gestuurd naar de PZC, naar twee advertentiebladen, 1 pastoor werd uitgenodigd, alle dorpsraden van de gemeente Terneuzen heb ik aangeschreven en Go-RTV ontving een persbericht.
 
Resultaat: 
  • Geen PZC bezoek of vermelding in de PZC.
  • Geen vermelding in "Het Advertentieblad"
  • Geen vermelding in "De ScheldeXpress"
  • Dorpsraad JAVA en Binnenstad heeft ons veel succes gewenst per mail, waarvoor onze dank.
  • Go-RTV (het vroegere radio Terneuzen) zal op 13 oktober as om 11u30 een live interview uitzenden over de Hulpdienst SP Terneuzen. Dit werd besproken met Oele tijdens een flitsbezoek aan Go-RTV van Fons en Rudolf.
  • Weleerwaarde Pastoor Van Waterschoot Niek zal binnenkort een interview afnemen van de initiatiefnemers van de Hulpdienst SP Terneuzen.

 
Nu hadden we op 15 september natuurlijk te maken met de kermis in Terneuzen en de onthulling van het standbeeld van Frank Koulen, de oprichter van Porgy & Bess.
 
Desalniettemin kan ik vertellen dat het schrijnend was.
 
Gelukkig hadden we elkaar. 
Jean Paul, Judith, Alfons, Kees, Ricardo en nieuw lid, Fenny en Rudolf (nieuw lid), Marja en Marianne uit Hulst en Ruud die even kwam zien.
 
Ondanks de ongekende niet-opkomst en na anderhalve week bedenktijd, zullen we ongetwijfeld alles op een rijtje moeten zetten om dergelijke teleurstellende activiteiten te vermijden.

wordt vervolgd.

 

Reactie toevoegen

U bent hier