h

SP Terneuzen gaat NIET naar het "PVV feestje".

20 maart 2018

SP Terneuzen gaat NIET naar het "PVV feestje".

SP Terneuzen
Beethovenhof 142, 4536AD Terneuzen
terneuzen@sp.nl
06-14137035

 

Persbericht: De SP in Terneuzen gaat niet naar het “PVV feestje”.


Terneuzen, 20 maart 2018

 

De SP in Terneuzen gaat niet naar het “PVV feestje”.

De Socialistische Partij in Terneuzen gaat niet naar het feestje in het gemeentehuis van Terneuzen voor de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker van de SP Terneuzen Jean Paul Casteleijn: ‘Wij van de SP houden sowieso niet van drinken op kosten van de gemeenschap. Wij vieren ons eigen feestje samen met onze eigen mensen op onze eigen kosten. Deze keer hebben we nog een extra reden om niet naar het gemeentehuis te gaan, namelijk omdat Geert Wilders daar aanwezig zal zijn.’ De lijsttrekker van de SP zal overigens wel even naar het gemeentehuis gaan om de pers te woord te staan.

Geert Wilders zal in het gemeentehuis aanwezig zijn met aanhangers van de PVV uit heel Zeeland. De SP vindt het sowieso al vreemd, dat zij allemaal op kosten van de Terneuzense belastingbetaler komen feesten.

De SP verwacht in Terneuzen een mooie overwinning te behalen. De reacties van de mensen op straat zijn wat dat betreft heel bemoedigend. Heel veel mensen hebben aangegeven dat ze op de SP gaan stemmen.

Foto: Sonja Mulleman / Sonja Mulleman

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier