h

Sloopplannen in Sas van Gent

11 maart 2017

Sloopplannen in Sas van Gent

2 november 2017

met dank aan Hulst.sp.nl

Hieronder de tekst die ik van Hulst mocht overnemen.

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen heeft de sloop aangekondigd van een fors aantal huurhuizen in de Witte Wijk in Sas van Gent. De bewoners kregen eind vorig jaar een brief met de mededeling dat de start van de sloop medio 2017 zou gaan plaatsvinden en vervolgens bleef het muisstil. Omdat wonen in een huis dat op de nominatie staat te verdwijnen erg ongemakkelijk is heeft dit tot veel  onrust gezorgd bij de bewoners. Het jaar is bijna om en niemand weet waar ie aan toe is. Dit kan natuurlijk niet dus heeft de SP-kerngroep Terneuzen een eerste  klopavond gehouden om de stemming onder de bewoners te peilen.

Reactie toevoegen

U bent hier