h

Open info avond met Sandra Beckerman.

24 februari 2018

Open info avond met Sandra Beckerman.

Carlo de Groff, woordvoerder van de Witte Wijk in Sas van Gent, brengt de bewoners wekelijks op de hoogte van de stand van zaken via een Nieuwsbrief. Die wordt deur aan deur gebracht, "Immers, niet iedereen heeft internet, vooral oudere mensen kunnen niet altijd overweg met computers" zei Carlo.

Aangezien SANDRA BECKERMAN op maandagavond 26 februari naar DE SPEIJE komt om de mensen te helpen in hun actie "tegen de sloopplannen van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen",  willen we jullie nogmaals wijzen op deze komende belangrijke avond in Sas van Gent. De SP woordvoerster van de 2e Kamer gaat over Wonen, Buurten en Leefbaarheid. Ongetwijfeld kennen jullie Sandra reeds van haar talrijke acties in Groningen.

Maar straks komt ze dus bij ons. 

We nodigen jullie allemaal nogmaals hartelijk uit om samen op te komen tegen de sloopplannen.

Kom luisteren, stel uw vragen en maak je sterk voor een mooie en gezellige Witte Wijk in Sas van Gent.

Datum 26 februari a.s.

Locatie De Speije (Wilhelminalaan 1)

Aanvang : 19.30 uur (deuren open om 19.00 uur)

Reactie toevoegen

U bent hier