h

Omroep Zeeland in de Witte Wijk van Sas van Gent

7 februari 2018

Omroep Zeeland in de Witte Wijk van Sas van Gent

Foto: de Groff / de Groff

Deze middag kwam omroep Zeeland naar het zonovergoten Sas van Gent, alwaar SP-lid Carlo de Groff uit de Witte Wijk optrad als woordvoerder voor de omwonenden die helemaal niets zien in de sloopplannen van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Het gaat hier maar liefst om 57 huizen die moeten verdwijnen. 35 nieuwe woningen zouden gebouwd worden.  Een eenvoudige rekensom laat zien dat er dan 22 gezinnen uit hun geliefde wijk moeten verhuizen. Woongoed Zeeuws-Vlaanderen probeert iedereen mee te krijgen in zijn gedachtengang, verbouwen zou te duur zijn. Maar Carlo de Groff en tal van omwonenden weten het zeker. SLOPEN IS BEZOPEN.

Reactie toevoegen

U bent hier