h

Bestel een regenton!

3 april 2024

Bestel een regenton!

Foto: Gemeente Terneuzen
De regentonnenactie is van start! Met een regenton vang je water op tijdens een regenbui. Op die manier ontlast je het riool tijdens hevige buien. Bovendien kun je je tuin- en kamerplanten water geven met het water dat je opvangt. Goed voor de natuur én voor je portemonnee. Regenwater is zachter dan leidingwater, dus ook beter voor je planten!

 

Er zijn nog 450 regentonnen beschikbaar. De regenton is donkergroen en heeft een capaciteit van 227 liter. Er zit een garantie op van vijf jaar. Vraag er één aan voor slechts € 20. Bestel je regenton op www.terneuzen.nl/regenton. Na betaling ontvang je binnen vier werkdagen een bevestiging. Neem je bevestiging mee wanneer je je regenton komt afhalen.  

De afhaaldagen zijn op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 april, tussen 9.00 en 17.00 uur op locatie De Koegors, Koegorsstraat 4 Terneuzen.

Reacties

Zijn er nog regentonnen op voorraad?

Beste Fanny,

Je kan online niet meer een regenton bestellen via de website van de gemeente. De kans is groot dat de gemeente Terneuzen volgend jaar weer een regentonactie gaat organiseren.

Reactie toevoegen

U bent hier