h

SuperZaterdag “Nationaliseer de energiebedrijven”.

6 februari 2023

SuperZaterdag “Nationaliseer de energiebedrijven”.

Foto: Sonja / Sonja

De SP vindt dat je noodzakelijke elementen, zoals de ENERGIE, het OV, de ZORG, niet moet overlaten aan de markt.

Daarom is het voor ons duidelijk ; “Nationaliseer de Energiemaatschappijen” zodat Nederland de hoogte van de gasprijzen zelf kan bepalen en we nooit meer afhankelijk zijn van bvb Russisch gas.

SuperZaterdag wordt door heel het land georganiseerd en heeft tot doel zoveel mogelijk handtekeningen op te halen teneinde het kabinet te overtuigen van de noodzaak die onder de bevolking leeft om de energiebedrijven in Nederland terug in eigen handen te krijgen.

Op zaterdag 4 febr 2023 ging de SP-afdeling Terneuzen met zo’n 20 man de Bomen- en Bloemenbuurt in.

Opvallend veel buitenlandse Terneuzenaren deden open en hadden een luisterend oor, zeker als ze begrepen dat het ging  over “ Te Hoge Energierekeningen “. Niet 1 grove opmerking  gehoord. Geen dichtslaande deuren. Zelfs begrip, verhalen,  een hartelijke glimlach en we kregen van een dame zelfs warme zelfgebakken broodjes mee. Hoe tof is dat niet ?

Foto: Sonja / Sonja
Op die SuperZaterdag werd ook de aftrap gegeven voor de campagne van de Provinciale Verkiezingen. Ger van Unen - die reeds 12 jaar voor de SP in de Provincie zit - was dan ook prominent aanwezig, ondersteund door onze coach en voormalig Tweede Kamerlid Henk van Gerven uit Oss.

Ger, we wensen je heel veel succes toe !

Reactie toevoegen

U bent hier