h

Tribuuntje ; maandelijkse nieuwsbrief.

27 november 2022

Tribuuntje ; maandelijkse nieuwsbrief.

Op 5 november hadden we een algemene ledenvergadering gehouden, waarbij de leden een nieuw bestuur hebben gekozen. De locatie, het buurthuis in Biervliet was prachtig en goed gevuld met socialisten. Aan een hapje en een drankje was er geen gebrek.

De presentatie die Sonja gaf, liet zien dat wij in het voorbije jaar, niet stilgezeten hebben. Talloze schriftelijke vragen, moties, raadsvergaderingen, commissies en raadsinformatie bijeenkomsten, werden toegelicht. Natuurlijk niet te vergeten: acties, zoals bv: "Kosten omlaag", in Den Haag.

In de komende tijd, gaan we veel aandacht besteden aan de verkiezingen van Provinciale Staten. Belangrijk, want hieruit wordt vervolgens de Eerste Kamer gekozen. Hoe meer stemmen, hoe meer invloed de SP kan uitoefenen.

Het nieuwe bestuur bestaat vanaf 5 november uit 7 leden: Leonie de Bruijne, Annie Gerarts, Bianca van Geffen zijn gekozen tot algemeen bestuurslid. Anja Aarnoudse-Onstwedder is naast algemeen bestuurslid benoemd tot penningmeester, Mart Smit is gekozen als organisatiesecretaris, Jean-Paul Casteleijn blijft fractievoorzitter en ondergetekende is gekozen als voorzitter van de SP Terneuzen.

Ik hoop met het nieuwe bestuur, de positieve spirit te kunnen voortzetten en onze partij te laten groeien.

Namens het bestuur wens ik u hele fijne feestdagen en een gezond 2023! Met strijdbare groeten,

Alfons Eeckhoudt

Voorzitter

Reactie toevoegen

U bent hier