h

UIt Huis Geplaatst

25 oktober 2021

UIt Huis Geplaatst

We hebben schriftelijke vragen gesteld aan het College om te weten of er in Terneuzen kinderen uit huis geplaatst werden omwille van de tragiek rond de toeslagenaffaire. 

Immers, bekend werd dat er sinds 2015 ruim 1000 kinderen slachtoffer geworden zijn van het slechte beleid dat er maar niet in slaagt om het probleem de wereld uit te helpen. Laat staan de gevolgen van het veroorzaakte leed ooit te kunnen goedmaken.

 

 

In een (beschaafd) land heeft een burger recht op een overheid die bekwaam is te regeren zonder dat de burger onnodig moet lijden onder fouten die Rijksinstellingen maken.
De SP hoopt dat iedereen beseft dat het huidige beleid, aangevoerd door Rutte, deze wanpraktijken onder ogen moet zien en het moet oplossen.

Lijkt allemaal simpel, maar voor de regering en zijn instumentarium is het moeilijk. Het lijkt wel alsof wij de mieren zijn en zij de enige mensen op aarde. Ze lopen gezellig over het binnenhof en door het Vondelpark en ze trappen onze levens dood, want wij zijn de mieren.

  • Ze hebben het niet in de gaten ?
  • Ze werden er niet van op de hoogte gebracht ?
  • Ze vertikken het om te luisteren en blijven koppig zeggen hier geen herinnering aan te hebben.
  • Ze worden niet voldoende gecorrigeerd waardoor ze eigenlijk stand kunnen houden.Waarom zou een regering anders zijn dan de gewone mens, en niet gesensibiliseerd moeten worden ? Als de gewone mens te hard rijdt dan volgt een boete. De mieren worden in bedwang gehouden. Nu de regering nog.
Zijn er meer smaken ? Laat het me dan weten. Ik hoor het graag. Mail gerust naar  mulleman1959@gmail.com  (geef je mail de titel : Toeslagenaffaire)  Dank alvast. 

https://terneuzen.raadsinformatie.nl/document/10690733/1/2021-10-22%20Ca...

Reactie toevoegen

U bent hier