h

Veilig vervoer voor arbeidsmigranten.

10 juni 2020

Veilig vervoer voor arbeidsmigranten.

De sceptische blik die we in deze coronatijden hadden over het vervoer van arbeidsmigranten, heeft GOODMORNING b.v. compleet weggenomen.

Alle leden van de klankbordgroep van Cube Park Terneuzen werden door GOODMORNING b.v. uitgenodigd om een kijkje te nemen op het park aan de Haarmanweg, alwaar reeds een kleine 100 personen gehuisvest zijn.

De arbeidsmigranten rijden in auto’s van GOODMORNING b.v. naar hun werk in de kassen in Westdorpe. Maximaal twee personen per auto. Ze moeten de auto desinfecteren voordat ze gaan rijden en zijn verplicht een mondkapje te dragen.

De beschermingsmiddelen tegen corona worden gratis door het bedrijf verstrekt.

Onze fractievoorzitter, Jean-Paul Casteleijn, wist te vertellen dat de ruimtes heel open en rustig aanvoelden, dat gelukkig 70% van de reeds gehuisveste arbeidsmigranten “stelletjes” waren en het met 2 personen op 1 kamer slapen bij deze groep, in corona-tijden, dus geen probleem vormt. Stress of angst heerste er helemaal niet.

Jean-Paul vertelde ook dat het verantwoordelijkheidsgevoel om de gezondheid van de werknemers te beschermen bij GOODMORNING b.v. groot is en dat komt nou uiteindelijk iedereen ten goede ?.

Reactie toevoegen

U bent hier