h

Medicinale Cannabis in de Grote Kerk

5 januari 2020

Medicinale Cannabis in de Grote Kerk

Op zaterdag 29 febr. 2020 organiseert “Weeducation” een bijeenkomst in de Grote Kerk van Terneuzen, waarbij Medicinale Cannabis op de agenda staat op 

Studenten Toegepaste Psychologie uit Nijmegen richtten in 2019 een groep op teneinde te laten zien en horen dat Medicinale Cannabis uit de taboesfeer gehaald kan worden door middel van kennis en expertise.
 "Weeducation" was geboren.

De in Terneuzen geboren en getogen initiatiefneemster Maaike Casteleijn, wil zich richten tot een brede doelgroep zodat velen bekend worden met de mogelijkheden die medicinale cannabis kan bieden.

Zelf heeft ze de ziekte van Crohn en Bechterew die dankzij het gebruik van medicinale cannabis draaglijk gehouden wordt.

De hoofdspreker Hidde Siers - de oprichter van het "Informatiecentrum Medicinale Cannabis" - zal een lezing geven op deze zaterdagavond 29 februari 2020. Naderhand zijn tal van experts voorhanden uw vragen te beantwoorden.

Uiteraard kunt u rekenen op de aanwezigheid van de SP-afdeling Terneuzen. Jean-Paul Casteleijn en zijn echtgenote Judith Bakker kunnen u helpen en raad geven bij dit – nog in taboe verkerende - onderwerp.

Gehoopt wordt nu nog dat ons Tweede Kamerlid Henk van Gerven naar Terneuzen komt op 29 febr. a.s.  In de Tweede Kamer is Henk van Gerven (gewezen huisarts in Nijmegen en Oss) woordvoerder voor de zorg. Hij kan de politieke mogelijkheden schetsen dienaangaande.

We nodigen u uit en hopen van harte u te mogen begroeten op zaterdag 29 februari 2020.

Inloop : vanaf 18u30

Aanvang lezing : om 19u

Adres : De Grote Kerk , Noordstraat 62 in Terneuzen

https://grotekerkterneuzen.nl/index.php/contact-parkeren

  Overdag:
Parkeergarage Oostkolk
De Blokken 21, 4531 GN Terneuzen
€ 0,14 per 6 minuten en maximaal € 4 per dag            

Na 18:00 uur 's avonds:
Parkeerplaats Stadhuisplein
Stadhuisplein 1218, 4531 Terneuzen
Na 18:00 uur gratis

Inkom : earlybird-tickets = 8,99 euro

Normaal tarief    = 11,99 euro

Late verkoop = 14,99 euro

Tickets bestellen via : https://www.weeducation.nl/evenementen/cannabis-conference/

Reactie toevoegen

U bent hier