h

Gered Gereedschap aan de Polenweg in Terneuzen

1 juni 2019

Gered Gereedschap aan de Polenweg in Terneuzen

Jean-Paul Casteleijn richtte zijn loods vorig jaar reeds in als “verzamelpunt voor Zeeuws-Vlaanderen” voor GERED GEREEDSCHAP, nadat hij geconstateerd had dat in onze streek nog geen dépot te vinden was om het goede werk van GERED GEREEDSCHAP te ondersteunen.

Reeds 35 jaar ondersteunt GERED GEREEDSCHAP mensen in ontwikkelingslanden. Zo werden reeds 2 miljoen stuks gereedschap opgeknapt en verzonden. Er werden reeds 75.000 werkplekken gecreëerd en 1.300 organisaties ondersteund.

Als je dus gereedschap in de schuur tegenkomt dat eigenlijk niet meer gebruikt wordt gooi het dan aub niet weg; maar breng het naar Jean Paul Casteleijn: Het wordt in zijn loods aan de Polenweg opgeslaan tot er voldoende is om opgehaald en verscheept te worden naar ontwikkelingslanden

En er is iets nieuws:::::::::::::::::::::::::::::::::voor iedereen die online shopt 

Nu kun je
GRATIS
“GERED GEREEDSCHAP”
SPONSOREN

door uw online bestellingen te plaatsen via de link van GERED GEREEDSCHAP.
Het kost je geen cent.

Je hoeft enkel via de pagina GERED GEREEDSCHAP op SponsorKliks.nl te klikken en naar je webshop te gaan. De rest van je bestelling verloopt zoals voorheen.

www.geredgereedschap.nl/SponsorKliks

https://www.geredgereedschap.nl/sponsor-gered-gereedschap-gratis-met-je-...

Reactie toevoegen

U bent hier