h

Wie betaalt de "crashtest" voor rolstoelen ?

22 februari 2019

Wie betaalt de "crashtest" voor rolstoelen ?

Welzorg maakt al hun uitgeleende rolstoelen ISO-proof.

Wel moeten rolstoegebruikers ZELF contact opnemen met Aan-Z in Axel (de indiceerder) op telefoonnummer 0115-56.30.15 of bellen naar Welzorg in Terneuzen, de rolstoelverstrekker aan de Axelsestraat.

Het is aan de rolstoelgebruiker ZELF om in actie te komen. Bel naar Aan-Z of naar Welzorg en u wordt gratis geholpen met het aanpassen (of vernieuwen) van uw rolstoel die je verschaft kreeg van Welzorg.

Mevrouw Janssen van Aan-Z kon me net vertellen dat de chauffeurs bijna alle mensen - die ze regelmatig vervoeren - op de hoogte hebben gebracht van de komende wijziging. Welzorg is reeds volop bezig met het aanpassen van busjes, taxi's en rolstoelen, want de geleende rolstoelen worden door Welzorg zelf ISO-proof gemaakt voor 1 juli 2019.

Geen klant van Welzorg moet dat zelf betalen.

Heeft u echter geen uitgeleende rolstoel van Welzorg maar een zelf aangekochte rolstoel dan is het volledig de verantwoordelijkheid van de rolstoelgebruiker zelf om die voor 1 juli crashbestendig te maken, teneinde niet voor de onaangename verrassing te staan dat een chauffeur u weigert te vervoeren. Hier ligt de kost dus bij de rolstoelgebruiker zelf.

Reactie toevoegen

U bent hier