h

SP-Ledendag in Terneuzen

28 oktober 2018

SP-Ledendag in Terneuzen

Op zaterdag 27 oktober ging de Zeeuws-Vlaamse SP- Ledendag door in de Triangel in Terneuzen.
 
Voorafgaand had Fenny alles geregeld. Zaal besproken, openingstijden doorgegeven, parkeerkaarten geregeld, drank, hapjes, quiz en gezorgd voor een geweldige gastspreker.
Heel erg bedankt Fenny. Dank zij jouw inbreng verliep alles eigenlijk vlekkeloos.
 
Een gezamenlijke SP-Ledendag werd dus voor het eerst georganiseerd en zou - indien het de moeite waard lijkt te zijn - in de toekomst geregeld door kunnen gaan.
Aangezien de 20 aanwezigen een geweldig interessante en gezellige tijd gehad hebben, zal in 2019 vast de tweede Ledendag georganiseerd worden, maar dan door Hulst of Sluis.
 
De getalenteerde Michiel van Nispen, zetelend in de Tweede Kamer voor de SP, kwam naar Zeeuws-Vlaanderen en wist met zijn gedrevenheid ons tot en met te boeien.
 
Wie Michiel van Nispen kent weet dat de volgende zin op zijn lijf geschreven staat.
Sterker nog, hij sprak ze zelf uit : "Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid". Een SP-hart dat klopt voor gerechtigheid. Een geweldig man die tijd nam om onze Zeeuwse Ledendag te omringen met een gouden randje. 
 
Een charmante, o zo benaderbare man, die de 20 bezoekers uit Terneuzen, Sluis en Hulst wist te enthousiasmeren met zijn uiteenzetting van huidige werkzaamheden in de Tweede Kamer. 
Van zijn snelle syntheses en positieve aanpak van gestelde vragen kunnen we nog veel leren. 
En zijn glimlach. 
Ach, sommigen hebben alles mee.
 
 
Vol goede moed gaan we verder, want dat zei Michiel heel goed..... na het schrijven van een stukje op de site, na het houden van een vergadering, na het brainstormen over een aanpak.....dan komt het pas.... "en dan".... dan gaan we door !!!!!!!!
Want ook wij kunnen niet tegen onrechtvaardigheid.

Reactie toevoegen

U bent hier