h

Meer Kees Sluijter

4 april 2018

Meer Kees Sluijter

Mijn naam is Kees Sluijter, ik woon samen met mijn zoon van 19, in het stadje Sas van Gent.                            Ik heb een opleiding gevolgd voor de weg- en waterbouw en daar ook in werkzaam geweest, een mooi project was de Stormvloedkering.                                     

Door een ongeval tijdens de dienstplicht (buiten mijn schuld), ben ik nu als allround medewerker werkzaam bij het Sociaal werkbedrijf Dethon in Zeeuws-Vlaanderen.     

Al jaren ben ik een actief kaderlid van de FNV en om die reden ook OR-lid en voorzitter van de bedrijfsleden groep (BLG) binnen ons bedrijf. Door samen met de FNV en SP actie te voeren, ben ik met onze partij in aanraking gekomen. Ik heb me aangemeld als bestuurslid en me kiesbaar gesteld als kandidaat op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik wil mij in de gemeenteraad inzetten:  voor het blijven voortbestaan van Dethon, veiligheid voor iedereen, toegankelijkheid voor mensen met beperkingen en het naleven van het VN- verdrag hiervan, meer aandacht voor kunst en cultuur, meer sociale en betaalbare woningen, meer hulp voor de jeugd tussen 12jr en 20jr.     

Als afdelingsvoorzitter is het heel belangrijk, om mij in te zetten voor het goed functioneren van onze nieuwe SP afdeling in de gemeente Terneuzen.    

Ook had en heb ik diverse hobby's, zo ben ik een aantal jaren proviciaal gids geweest bij de Gidsendienst van VVV Zeeland,  10  jaar voorzitter geweest van een grote Country en Western vereniging in Kapelle op Zuid-Beveland. 

Na die tijd een nieuwe hobby begonnen namelijk Levende Geschiedenis en een nieuwe vereniging opgericht. Nu al een paar jaar voorzitter en coördinator werkgroep WO2 De Canadese Bevrijders. Dit is ook een leuke en dankbare hobby en als men daar wat over wil weten, wil ik daar graag meer over vertellen.

Groet Kees Sluijter

Reactie toevoegen

U bent hier