h

Cosmetische Zaken

9 april 2018

Cosmetische Zaken

Rutte heeft dan toch een paar aanscherpingen in de Sleepwet aangebracht. Data van personen zullen niet klakkeloos doorgestuurd worden naar om het even welk land en het eerder bijzonder breed spectrum waarop "afgeluisterd" zou worden heeft Rutte smaller gemaakt.

Reuze benieuwd of de wazige overeenkomst helderder wordt in de nabije toekomst.

De trend zet zich wel door. Eerder hadden we bij het referendum om Oekraïne, (WAARTEGEN NL ook stemde) het bewuste "bijlegvelletje". . .

En nu de aanpassingen in De Sleepwet. . .

Op die manier wordt Rutte de nieuwe minister van Cosmetische Zaken. De ene aanscherping na de andere schudt hij uit zijn mouw.

Hieronder mooie tekst (cursief gedrukt) gecopieerd van sp.nl

https://sp.nl/nieuws/2018/04/regering-legt-duidelijk-nee-van-bevolking-h...

‘De overheid wil nog steeds gegevens van onschuldige burgers verzamelen en delen met andere landen. Dat raakt direct aan de rechtsstaat en onze democratie. Dat kun je niet maken, als de bevolking zich daar net duidelijk tegen heeft uitgesproken. Dit referendum zou ook aanleiding moeten zijn voor de Kamer om het afschaffen van het middel referendum te heroverwegen. Het referendum was met een grote opkomst een succes. Mensen willen zich uitspreken en hebben met het referendum een concreet middel om de politiek terug te fluiten als dat nodig is. Dat het kabinet ze dit middel ook nog af wil pakken, door in de toekomst geen referendum meer toe te staan, kenmerkt de arrogantie van de macht.’

Reactie toevoegen

U bent hier