h

Meer Anja Aarnoudse

4 maart 2018

Meer Anja Aarnoudse

Mijn naam is Anja Aarnoudse en ben 20 jaar zelfstandige geweest in de binnenvaart. Voor mij is " de samenleving " heel belangrijk. Gelijke kansen, gelijke behandeling en geen bestaan onder de armoedegrens voor onze medemensen.
Voor elkaar, want vooruitgang kan bij één persoon beginnen, zoals woordkunstenaar Chris Blok ons vertelde.
Bent u die persoon die ons helpt voor anderen te zorgen?
Bent u die persoon die de huidige regering niet meer gelooft?
Bent u die persoon die niet alléén houdt van politici die het goed bedoelen, maar er ook voor gaan? Stem dan op de SP. Want politiek is meer dan praten. In de politiek moet ook gestemd worden. En dan pas zie je de ware aard bovenkomen.

Zo heeft het wetenschappelijk bureau van de SP een duidelijke analyse gemaakt van een politiek persoon (Wilders van de PVV) die het wel vaak heeft over "de zorg", over " het milieu" en over "de sociale zekerheid".
Echter, uit de studie die het wetenschappelijk bureau van de SP maakte over " het stemgedrag van Wilders " kunnen we gerust opmaken dat Rutte het fout heeft. Hij vindt Wilders behoorlijk " links ".
Iedereen die het programma van Wilders leest zal snel merken dat er niet veel links te vinden is. Immers, hoe kun je het uitsluiten van hele bevolkingsgroepen sociaal noemen? En hoe kun je rijken minder belasting doen betalen sociaal noemen?

Laten we het stemgedrag uit 2015 van Wilders op een rijtje zetten.

 • Op 22-01-2015 stemde Wilders TEGEN het voorstel van de SP om te voorkomen dat het loon van THUISZORGMEDEWERKERS wordt ingehouden. Zelfs de arbeidsvoorwaarden kwamen daarbij op de tocht te staan.
 • Op 28-01-2015 stemde Wilders TEGEN de motie van de SP om ontslag van de medewerkers in de THUISZORG te voorkomen.
 • Op 11-02-2015 stemde Wilders TEGEN het SP-voorstel om het EIGEN-RISICO voor ouderen en chronisch zieken af te schaffen.
 • Op 25-06-2015 stemde Wilders TEGEN het SP-voorstel om 2 miljard te investeren in de ZORG. Geld dat het jaar ervoor op de plank was blijven liggen.
 • Op 6-11-2015 stemde Wilders TEGEN het voorstel van de SP om een publieke BASISVERZEKERING in te voeren.
 • Op 01-06-2015 stemde Wilders TEGEN het voorstel van de SP om een onderzoek in te stellen naar de gevolgen voor NL van de BELASTINGONTDUIKING door multinationals.
 • Op  22-06-2015 stemt Wilders TEGEN als de SP voorstelt om de 200.000€ die de Tweede Kamers heeft voor LOOPBAANBEGELEIDING VAN KAMERLEDEN te besteden aan gewone mensen in de WW aan werk te helpen.
 • Op 05-02-2015 stemt Wilders TEGEN het voorstel van de SP om HOGE INKOMENS MEER BELASTING te laten betslen en mensen met een lager inkomen minder te laten betalen.
 • Op 11-03-2015 stemt Wilders TEGEN het SP voorstel om de grote vermogens een EERLIJKER BELASTING te laten betalen.
 • Op 17-09-2015 stemt Wilders TEGEN het voorstel van de SP om een MILJONAIRSHEFFING in te voeren.
 • Op 25-05-2015 stemt Wilders TEGEN het SP voorstel om mensen met schulden te helpen.
 • Op 04-06-2015 stemt Wilders TEGEN het voorstel van de SP om LOVERBOYS en HUISHOUDELIJK GEWELD aan te pakken.
 • Op 02-12-2015 stemt Wilders TEGEN het voorstel van de SP om extra steun te geven aan gezinnen met kinderen die opgroeien in ARMOEDE.
 • Op 17-11-2015 stemt Wilders TEGEN het voorstel van de SP om SOCIALE WERKVOORZIENINGEN te behouden.
 • Op 02-12-2015 stemt Wilders TEGEN het voorstel van de SP om de SOLLICITATIEPLICHT van OUDEREN af te schaffen.
 • Op 14-04-2015 stemde Wilders TEGEN het voorstel van de SP om mensen met een laag inkomen hulp te bieden bij het Juridisch Loket.

En dan

 • Op 9-04-2015 verdedigt Wilders het voorstel dat grote bedrijven deals kunnen sluiten met overheden, zonder tussenkomst van de rechter.       

Dus mensen, als jullie niet meer weten of politici echt doen wat ze zeggen, dan snappen we dat helemaal. Wat is er dan duidelijker dan het " stemgedrag " van alle politieke partijen te volgen?

Dat doet ons Anja al jaren.
Dat kun je volgen op facebook https://www.facebook.com/groups/766554666857336

Wie stemt VOOR en wie stemt TEGEN ?

U bent van harte uitgenodigd om de hedendaagse binnenlandse politiek te volgen op https://www.facebook.com/GoedNieuwsSP/

Ik hoop u daar te mogen begroeten.

Was getekend
Anja Aarnoudse

Reactie toevoegen

U bent hier