h

De Zuidpolder kleurde ROOD

18 maart 2018

De Zuidpolder kleurde ROOD

De Zuidpolder is een aantrekkelijk winkelcentrum alwaar je op zaterdag heel veel mensen treft. Geen wonder dat veel politieke partijen gisterenochtend te vinden waren tussen het winkelende publiek. : 's ochtends en - 's middags was SP Terneuzen en SP Hulst er met een vraag.... "GAAT U STEMMEN MEVROUW ?"

Ondanks de bittere kou waren velen bereid om hun verhaal te doen, hun angst uit te spreken, over bijvoorbeeld het nieuwe winkelcentrum dat de gemeente laat bouwen aan de overkant van het Schuttershof. "Zullen mensen het Schuttershof nog wel blijven bezoeken? En, "Ik vrees nu toch echt voor mijn baan." 

We begrijpen hun wantrouwen, want wat heb je aan een groots nieuw winkelcentrum als je baan op de tocht staat? 

Jammergenoeg is het wel zo dat iedere partij dees dagen belooft er kei hard tegenaan te gaan. Waarom zouden mensen de SP moeten geloven?

  • Omdat de SP de straten intrekt en luistert naar de mensen. Enkel op die manier kun je horen wat er echt speelt tussen de mensen.
  • Omdat de SP ook na de verkiezingen de straten in zal trekken zodat tal van belangrijke onderwerpen zoals woningbouw, de zorg, de werkgelegenheid en armoede blijvend aandacht krijgen. 
  • Omdat de SP kritische vragen zal stellen in de raad.

Is het niet de hoogste tijd voor verandering?

Is het niet de hoogste tijd voor VERBETERING voor IEDEREEN.
 
Immers, de manier waarop een samenleving omgaat met zijn zwakke mensen bepaalt of je het hebt over een goede samenleving of niet.

Reactie toevoegen

U bent hier