h

Scholing: Centrale Politieke Basisvorming voor alle leden - deel II

Foto: SP

Ben je nieuwsgierig naar waar de SP vandaan komt en waar we staan? Of wilde je altijd al eens weten hoe we dat activisme nu echt bedoelen?  

Dan kun je meestal in je eigen afdeling terecht voor een basisscholing. Maar dat lukt niet altijd direct daarom organiseren we nu deze scholing, die normaal vier avonden duurt, in twee delen op twee zaterdagen. We geven dus een Centrale Politieke Basisvorming op zaterdag 20 april (deel I) en 4 mei (deel II) in De Moed te Amersfoort.

 

Deze basisscholing is voor alle (nieuwe) leden een must. We besteden aandacht aan onze eigen geschiedenis, ons eigen socialisme, onze manier van werken en onze partijorganisatie. Na deze twee scholingen voel je je waarschijnlijk nog meer thuis bij de SP. En kun je straks op straat of op verjaardagen nog beter uitleggen waarom jij zo graag bij de SP hoort.

 

Dit alles doen we vanaf 11:00 uur tot uiterlijk 16:00 uur. Wij zorgen voor de koffie en thee en de lunch en vaak is het zo leuk dat we na afloop ook nog een drankje met elkaar doen.


Leden hebben een mail ontvangen via het secretariaat met de uitnodiging voor deze scholing. Voor meer informatie over deze scholing kan je contact opnemen met het secretariaat via terneuzen@sp.nl

Datum en tijd: 
zaterdag, 4 mei, 2024 - 11:00 tot 16:00
Waar: 
De Moed, Snouckaertlaan 70, 3811 MB Amersfoort

U bent hier